Je herkent ons direct


Werken aan zichtbare resultaten

Bij Vreeburg Elektra kunt u terecht voor een breed scala aan werkzaamheden. Zoals nieuwbouw, renovatie, onderhoudswerkzaamheden en complete verbouwingen.

Wij hebben ons gespecialiseerd in alle mogelijke werkzaamheden betreffende de elektrotechniek. Bedrijven en particulieren kunnen bij ons terecht voor de aanleg van nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Maar ook voor storingen, kleine elektraklussen en bijvoorbeeld het vervangen van de groepenkast bent  u bij Vreeburg aan het juiste adres.


Onder het motto “een tevreden klant is een blijvende klant” werken wij - waar nodig - op een constructieve en prettige manier samen met verschillende, gecertificeerde onderaannemers. Zodat ook grotere projecten voorspoedig gerealiseerd kunnen worden. Vreeburg Elektra is een SEI erkend installateursbedrijf en lid van de vakvereniging Uneto VNI.


Offerte aanvragen

Om uw werkzaamheden door te spreken, komen wij graag bij u op locatie. Zo kunnen wij u een nauwkeurige offerte voor u opmaken. Altijd vrijblijvend. Neem voor aanvullende informatie contact met ons op.

Een vaste relatie

Bouwen aan projecten, is bouwen aan relaties. Wij hebben tot nog toe altijd ondervonden dat een goede samenwerking de beste resultaten opleveren.

Prettig zakendoen

Wij hechten veel waarde aan eerlijkheid en betrouwbaarheid. Door een vooraf geoffreerde projectprijs komt u dan ook nooit voor onverwachte verrassingen te staan. Wel zo prettig voor alle partijen.

Een bijzonder gezelschap

Om tot het allerbeste resultaat te komen, werkt Vreeburg, waar nodig, met andere (onder)aannemers. Allemaal gecertificeerd en echte vakmensen. Daar kunt u van op aan.

Positieve resultaten

Wij ronden elke klus tot in detail en naar volle tevredenheid af. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Daar mag u ons altijd aan houden.